Sommerrabat for Go-Getters

Har du brug for min hjælp?

Jeg har været med til at udvikle en række podcasts, ligesom jeg også har været redaktør og klipper på podcasts.

  • Har du brug for hjælp til et enkelt eller to af de punkter, jeg har gennemgået i Go-Getters workshop?
  • Vil du have sparring på din idé, og hvordan du kommer videre?
  • Eller har du brug for, at jeg tager mig af alt, så du ikke skal gøre andet end at være vært på din nye podcast?

Som go-getter får du et helt særligt tilbud!

30 % rabat hele sommeren!

Helt ned på time-rådgivning får du 30% rabat hos mig fra i dag og til og med 31. august. Og det vilde er: Du behøver ikke at bruge din rådgivning i løbet af sommeren; du skal bare købe den, og så har du resten af året til at få den brugt.

Det betyder eksempelvis, at du kan få sparring på din idé – på alt fra skærpet koncept, redigeringsplan- og rådgivning, oprettelse af host-profil, udformning af manus-skabelon, titel, tekst og markedsføringsplan. Normalt koster det 10.000 kr. eks. moms. Booker du inden d. 31. august 2024, koster det 7.000 eks. moms.*

*du kan sagtens betale i to eller flere rater

Hvordan får du din rabat?

Du kan enten sende mig en mail på louise@lulamedia.dk med en beskrivelse af, hvad du gerne vil have hjælp til – eller du kan skrive dig op herunder. Så vil jeg vende retur til dig, så vi kan afklare, hvad du har brug for hjælp til. Du betaler ingenting for en afklarende samtale, det er ganske gratis!

Få et personligt tilbud

* indicates required