REFERENCER

Jeg har arbejdet med PR, journalistik og sociale medier de sidste 10 år – med fokus på livsstils- og madbranchen.

Jeg startede min karriere i tv-branchen, hvor jeg arbejdede som produktionsassistent og -leder og tilrettelægger, men efter tre år sprang jeg over i kommunikationsbranchen, hvor jeg har været lige siden, dog altid med journalistikken som et sidejob, hvor jeg gennem 10 år har skrevet freelanceartikler for blandt andet ALT for damerne, Femina, IN, Politiken og Berlingske.

Min karriere inden for PR startede hos livsstilsbureauet, Klix Kommunikation. Hos Klix Kommunikation arbejdede jeg som rådgiver og PR manager for kunder i kultur- og livsstilsbranchen. Jeg udformede og eksekverede PR-kampagner sammen med mit team og sørgede for, at mine kunders budskaber og historier kommer ud til den rette målgruppe.

Derudover arbejdede jeg med sociale medier, Instagram, Facebook og LinkedIn, for kunder som Wilfa og FDB Møbler.
Mine kunder befandt sig mest inden for gastronomi, litteratur og kultur, men jeg sad også ofte med strategisk kommunikation, public affairs og erhvervshistorier for en større vifte af brancher.

I 2020 skiftede jeg over til Koalition, som var specialister i madkommunikation og pr. Her var jeg ansat som presserådgiver og arbejdede med organisationer som Mejeriforeningen, Haver til Maver, CONCITO og Torvehallerne.

I dag er jeg indehaver af mit eget firma, Lula Media, hvor jeg stadig eksekverer PR-kampagner og laver strategisk kommunikation, samtidig med at jeg underviser i PR, influencermarketing, sociale medier og i at skabe værdifulde relationer i ens arbejdsliv.

Herunder kan du se nogle af virksomheder, som jeg har arbejdet med:

ALLER CP

ALT FOR DAMERNE

BENJAMIN MEDIA

BERLINGSKE – REJSELIV

GO TRAVEL MAGAZINE

FEMINA

FFLINK

HEARTBEATS

HENDES VERDEN

HISTORIEVÆRKSTEDET

HOUZZ.DK

INTERSPORT MAGASIN

KULØR MAGASIN

KLIX KOMMUNIKATION

LEMON MEDIA

LIME MAGASIN

MEDIERNES EFTERUDDANNELSESKATALOG

MODEMAGASINET IN

POLITIKEN.DK

RUNDT OM VIN

SKØN MAGASIN

WHERE2GO

YELP

YOUR LOCAL

MADKASTELLET

RESTAURANT HÂIDAN

DANSK JOURNALISTFORBUND

FEMALE GO-GETTERS

 

Se mere på min LinkedIn-profil her.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.